Hoe werkt het?

De financiële check kan in jouw voordeel werken. Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank.   

Financiering


Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in Park Leidsemeer? Dan is het handig om een financiële check uit te voeren. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.  

Financieel adviseurs van de Rabobank

De financieel adviseurs van de Rabobank - Yvette Dol en Lieke Maat- van Schooten - zijn nauw betrokken bij het project Park Leidsemeer. Zij gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op de website.   

Image

 Jerney Gangadajal

Image

Yvette Dol

Energiezuinig en duurzaam wonen

Diverse geldverstrekkers, waaronder Rabobank, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Park Leidsemeer? Dan kun je wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. De adviseurs kunnen je daar alles over vertellen. 

Neem contact op 

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Park Leidsemeer in Buitenkaag. Yvette & Lieke staan voor je klaar. 

Maak een afspraak
Image

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Schrijf je nu in!

Inschrijven