Voorliefde voor tijdloze keukens


Interieur Park Leidsemeer

Eigenhuis Keukens vervult woondromen. Met stijlvolle keukens wordt plezierig wonen en gezond leven voor iedereen mogelijk. Met een keuken komt de woning tot leven. Eigenhuis Keukens denkt graag mee op het gebied van jouw ideale leefruimte. Samen gaan we aan de slag om er een ruimte van te maken waar je jarenlang plezierig woont en gezond leeft.

De adviseurs van Eigenhuis Keukens staan je graag bij. Met hun kennis en vakmanschap worden wensen vertaald naar een keukenontwerp wat bij je past.

 

Image

Over Eigenhuis keukens

Persoonlijk advies, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die Eigenhuis Keukens belangrijk vindt. Eigenhuis Keukens heeft diverse showrooms in Amersfoort, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp, Houten en Groningen. Als echte multibrandstores bieden zij alle typen inbouwapparatuur en een groot keukenassortiment van diverse keukenmerken in verschillende stijlen en prijsstellingen aan. De showroom in Hoofddorp is voorzien van elegante kwaliteitskeukens volgens de laatste trends.

Bezoek onze showroom

Zoveel mogelijkheden en dus ook zoveel keuzes om te maken om tot jouw droomkeuken te komen. Onze keukenspecialisten begeleiden je van A tot Z. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om in de showroom in Hoofddorp samen met één van de adviseurs jouw droomkeuken samen te stellen. Je maakt gemakkelijk een afspraak voor persoonlijk advies door te bellen naar 023 555 54 00 of een e-mail te sturen naar hoofddorp@eigenhuiskeukens.nl. 

Kijk voor meer keukeninspiratie op de website eigenhuiskeukens.nl en bekijk het Eigenhuis Keukens Inspiratie Magazine van Park Leidsemeer waar je alle informatie terug kunt vinden over jouw nieuwe keuken.

Wij zien je graag in onze showroom

IJweg 987 te Hoofddorp

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Ontdek het plan

Bekijk meer