Image

Ultiem woonplezier in de oeverloper

Park Leidsemeer biedt 4 unieke hoekwoningen waar daglicht, ruimte en stijl centraal staan. De Oeverloper is jouw ideale thuishaven als je op zoek bent naar een energiezuinige en unieke hoekwoning.

De Oeverloper is met 131 - 137 m2 gebruiksoppervlakte iets ruimer dan de Waterhoen. Met de unieke details is deze woning zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een modern thuis. Verschillende opties zorgen ervoor dat de Oeverloper volledig naar jouw smaak wordt gerealiseerd.

Inschrijven

Let op! De plattegronden zijn niet op schaal. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Oeverloper

Bouwnummer 5 - €525.500 v.o.n.** | VERKOCHT

Bouwnummer 10 - €523.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 11 - €530.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 16 - €524.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

**Het aanbod is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen of intrekking zonder voorafgaande kennisgeving.

KenmerkenGebruiksoppervlakte

131 - 137 m2

Kaveloppervlakte

127 - 136,5 m2 

Aantal kamers 

5

Energielabel 

A+++


Meer over energiezuinig

downloadplattegronden oeverloper

Opties Plattegronden

Verkoopbrochure

Overzicht wijk

Inschrijven

Maak van de oeverloper jouw thuishaven

De oeverloper is een fraaie hoekwoning. Bouwnummer 10 en 16 hebben een extra raampartij aan de zijkant van de woning op de begane grond en bij de tweede slaapkamer op de eerste en tweede verdieping zorgen voor nog meer lichtinval. Op deze manier vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar over en ervaar je het gevoel van natuurlijk wonen optimaal. 

De Oeverloper is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en op de tweede verdieping is het mogelijk om een extra (slaap)kamer te creëren. Alle achtertuinen zijn voorzien van een achterom en een berging. Bij bouwnummer 5 en 10 is er op eigen terrein grenzend aan de tuin een parkeerplaats aanwezig. 

Nog meer lichtinval

Nog meer lichtinval creëren? Dan is een uitbouw de ideale optie. Door middel van een uitbouw kan gekozen worden voor een raampartij over de gehele breedte. Een zee aan daglicht komt je tegemoet. De circa 5 m2 extra zorgen ervoor dat er in de Oeverloper nog meer ruimte is om het geheel naar jouw smaak in te richten. De tweede verdieping kan eventueel ook vergroot worden met het plaatsen van een dakkapel. 

Opties Plattegronden

Exterieur

Wonen in stijl. De fraaie bouwstijl van de woningen zorgt ervoor dat de wijk volledig past bij haar omgeving. De natuur is een grote inspiratiebron geweest voor het exterieur. 

De karakteristieke bouwstijl van Park Leidsemeer kenmerkt zich door gevels met gevelstenen in een bruin genuanceerde kleur. De daken zijn bekleed met keramische dakpannen in de kleur Alegra. De woningen zijn allemaal voorzien van donkere robuuste kozijnen. Een bouwstijl die mooi blend in de natuurlijke omgeving. 

Ontdek de Oeverloper

Image
Image
Image
Image
1/4

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Ontdek het plan

Bekijk meer

Het overzicht
Image