Het dorp ligt op een centrale plek in de Randstad. Ondanks de rust en ruimte zijn grote steden niet ver weg. Diverse uitvalswegen als de A44 en de A4 richting Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn om de hoek. 

Binnenkort is het bijzondere dorp Buitenkaag een unieke woonwijk rijker. Park Leidsemeer bestaat uit 16 woningen waarvan 8 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kap woningen. De woningen zijn modern, energiezuinig en bieden een zee aan mogelijkheden. De koers naar jouw (nieuwe) thuishaven begint hier. 

Ontdek de omgeving


Buitenkaag

Buitenkaag is een dorp in de Gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland. Het dorp bevindt zich in de polder en op steenworp afstand van het water van de Kagerplassen. Een bijzonder, natuurlijke, rustige en fijne omgeving om te wonen. 

Kindvriendelijk

Buitenkaag is een rustig dorp en zeer kindvriendelijk. Er wonen relatief veel gezinnen en de buurt heeft genoeg voorzieningen. Zo is er in het dorp een peuteropvang en basisschool. Daarnaast is er een tennisvereniging, zeilschool en zijn er verschillende speeltuinen in de buurt te vinden. 

recreatie

In Buitenkaag en omgeving is het goed vertoeven, niet alleen door de natuur- en waterrijke omgeving maar ook door de vele restaurants die er te vinden zijn. Op steenworp afstand van Park Leidsemeer vind je lunchroom Lakeside, Brasserie Matt's en restaurant Lowietje aan de Kaag. 

Watersport

Voor watersportliefhebbers is Buitenkaag de ideale plek. De Kagerplassen zijn een prachtige locatie om te watersporten. Verder zijn er in de omgeving diverse jachthavens, sloepenverhuur, een watersportacademy en verschillende watersportwinkels te vinden. 

In de omgeving

Image
Diverse jachthavens
Image
Jachtwerf Möllers
Image
Brasserie Matts Buitenkaag
Zeilen op de Kaag
Hét paradijs voor zeilers
Buitenkaag ontdekken op de fiets
Ontdek Buitenkaag op de fiets
Polder Buitenkaag
Laat je verrassen door de polder
Varen op de Kaag
Heerlijk varen op de kaag

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Ontdek het plan

Bekijk meer