Image

Stijlvolle rietgans

De stijlvolle Rietgans woning geeft je alle ruimte om je dromen te verwezenlijken. Er komen 4 twee-onder-een-kapwoningen die ultiem woongenot op een unieke plek in de polder bieden. 

De twee-onder-een-kapwoningen in Park Leidsemeer zijn zeer ruim en variëren van 145 - 150 m2 gebruiksoppervlakte. Bouwnummer 1 en 3 zijn voorzien van een dwarskap wat een opvallend speelse uitstraling geeft. De Rietgans is de ideale moderne woning voor families van nu. 

Inschrijven

Let op! De plattegronden zijn niet op schaal. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Rietgans

Bouwnummer 1 - €645.000 v.o.n.**   | VERKOCHT 

Bouwnummer 2 - €635.000 v.o.n.**  | NOG BESCHIKBAAR

Bouwnummer 3 - €640.000 v.o.n.**  | Verkocht

Bouwnummer 4 - €640.000 v.o.n.**  | VERKOCHT 

**Het aanbod is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen of intrekking zonder voorafgaande kennisgeving.

KenmerkenGebruiksoppervlakte

145 - 150 m2

Kaveloppervlakte

142,44 - 180,5 m2

Aantal kamers

Energielabel 

A+++


Meer over energiezuinig

DownloadPlattegrond rietgans

Opties Plattegronden

Verkoopbrochure

Overzicht wijk

Inschrijven

ruimtelijk wonen in het groen

Ruim, groen en bijzonder. Dat zijn de twee-onder-een-kap woningen in Park Leidsemeer. De moderne oplossingen zorgen ervoor dat je in deze woning niet alleen in het groen woont, maar ook energiezuinig. Dat is dubbel aantrekkelijk. 

De ruime woonkamer is voorzien van een open keuken en op de tuin georiënteerde woonkamer, is een fijne ruimte die volledig naar smaak is in te delen. aan de voor- en achterzijde zorgen de raampartijen voor genoeg lichtinval. Bouwnummers 2 en 4 zijn voorzien van een extra raampartij aan de zijkant van de woning. De ruimte achtertuin loopt deels door langs de zijkant van de woning en is voorzien van een berging en achterom. Een heerlijke plek om met mooi weer te vertoeven. Daarnaast hebben bouwnummers 1 en 4 naast de woning, op eigen terrein, nog een parkeerplaats. 

Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer te vinden. De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer of een hobby-/ kantoorruimte. De dwarskap bij bouwnummer 1 en 3 zorgen op de tweede verdieping voor extra ruimte. 

Ruimte voor al jouw woonwensen

Nog meer lichtinval creëren? Dan is een uitbouw de ideale optie. Door middel van een uitbouw kan gekozen worden voor een raampartij over de gehele breedte. Een zee aan daglicht komt je tegemoet. De circa 5,7 m2 extra zorgen ervoor dat er in de Oeverloper nog meer ruimte is om het geheel naar jouw smaak in te richten. De tweede verdieping kan eventueel ook vergroot worden met het plaatsen van een dakkapel. 

Opties Plattegronden

Exterieur

Wonen in stijl. De fraaie bouwstijl van de woningen zorgt ervoor dat de wijk volledig past bij haar omgeving. De natuur is een grote inspiratiebron geweest voor het exterieur. 

De karakteristieke bouwstijl van Park Leidsemeer kenmerkt zich door gevels met gevelstenen in een bruin genuanceerde kleur. De daken zijn bekleed met keramische dakpannen in de kleur Alegra. De woningen zijn allemaal voorzien van donkere robuuste kozijnen. Een bouwstijl die mooi blend in de natuurlijke omgeving. 

Ontdek DE Rietgans

Image
Image
Image
Image
1/4

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Ontdek het plan

Bekijk meer

Het overzicht
Image