Thuiskomen in de waterhoen

In Park Leidsemeer komen 8 moderne tussenwoningen. De ruimte, stijl en mogelijkheden op alle verdiepingen kenmerken deze woningen. 

Alle tussenwoningen zijn uitgerust met een keuken, standaard sanitair en voorzien van een achtertuin met berging. Tussenwoning, 6, 9, 12 en 15 hebben een dwarskap. De woningen variëren van 129 - 134 m2 gebruiksoppervlakte. Heb je behoefte aan meer ruimte? Ook daar zijn opties en mogelijkheden voor. Laat je verrassen en ontdek de Waterhoen. 

Inschrijven
Image

Let op! De plattegronden zijn niet op schaal. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Waterhoen

Bouwnummer 6  - €506.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 7  - €498.000 V.O.N.** | VERKOCHT

Bouwnummer 8  - €498.000 V.O.N.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 9  - €506.000 V.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 12  - €509.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 13  - €499.500 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 14  - €499.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

Bouwnummer 15  - €507.000 v.o.n.** | VERKOCHT 

**Het aanbod is onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen of intrekking zonder voorafgaande kennisgeving.

KenmerkenGebruiksoppervlakte

129 - 134 m2

Kaveloppervlakte

110,7 - 118,2 m2

Aantal kamers

5

Energielabel

A+++


meer over Energiezuinig

DownloadPlattegronden Waterhoen

Opties Plattegronden

Verkoopbrochure

overzicht wijk

Inschrijven

Comfortabel wonen

De open keuken en de tuin georiënteerde woonkamer zorgen voor een fijne ruimte die geheel naar smaak is in te delen. Door de ramen aan zowel de voor- als de tuinzijde krijgt de living lichtinval gedurende de hele dag.

Alle woningen hebben een achtertuin met berging en achterom. Bij bouwnummers 6 t/m 9 is grenzend aan de tuin een eigen parkeerplaats te vinden.

Op de eerste verdieping van zijn maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer te vinden. Op de tweede verdieping is er een opstelplaats voor wasmachine, droger en de energiezuinige cv-installatie.  Verder is de tweede verdieping geschikt voor een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Vergroot de woonkamer

Heb je behoefte aan meer ruimte op de begane grond? Kies dan voor een vergroting van de living door een uitbouw. Met een uitbouw komt er circa 5 m2 gebruiksoppervlakte bij. Hierdoor krijgt de living nog meer (indelings)mogelijkheden. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de tweede verdieping te vergroten met het plaatsen van een dakkapel. 

Opties Plattegronden

Exterieur

Wonen in stijl. De fraaie bouwstijl van de woningen zorgt ervoor dat de wijk volledig past bij haar omgeving. De natuur is een grote inspiratiebron geweest voor het exterieur. 

De karakteristieke bouwstijl van Park Leidsemeer kenmerkt zich door gevels met gevelstenen in een bruin genuanceerde kleur. De daken zijn bekleed met keramische dakpannen in de kleur Alegra. De woningen zijn allemaal voorzien van donkere robuuste kozijnen. Een bouwstijl die mooi blend in de natuurlijke omgeving. 

Ontdek DE Waterhoen

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

Wordt Park Leidsemeer jouw thuishaven?Ontdek het plan

Bekijk meer

Het overzicht
Image